DSC_1749+++. Пам’ятаємо загиблих героїв …

В Нікопольському економічному університеті відкрито меморіальну дошку пам’яті загиблим воїнам АТО Руслану Кулібабі та Андрію Асмолову,  героям, які загинули під час бойових дій в зоні АТО, захищаючи цілісність і недоторканість нашої держави.  

  На урочистості були присутні батьки загиблих героїв, представники керівництва міста,  бойові побратими, учасники бойових дій в зоні АТО, учнівська молодь. 

Розпочалася урочистість зі слів ведучих, котрі нагадали про нелегкі часи, які переживає наша держава, про стан неоголошеної війни, а потім, з уст кожного, звучав Гімн України. Після чого пам’ять героїв було вшановано хвилиною мовчання.       DSC_1728Хто б міг подумати, що на нашій землі трапиться таке лихо, хто міг сподіватися, що в серці Європи будуть гинути люди, захищаючи свою Батьківщину? Сьогодні ідуть з життя найкращі, навіки перестають битися їхні молоді серця. Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє. Багато слів скорботи було сказано під час урочистостей. Був присутній на відкритті меморіальної дошки й воїн, которий взяв слово і просто назвався позивним «Математик»«– В первую очередь хочется поблагодарить волонтера Виталия Кукушкина, которого вы все знаете. Если бы не он и другие волонтеры, там было бы худо. Именно волонтеры пролезают туда, куда запрещено, чтобы привезти защитникам Родины продукты и теплые вещи. При такой поддержке – мы сильны и выстоим!»                          

DSC_1727Виступали також студенти вузів та запрошені творчі колективи з різними концертними номерами, які були пронизані скорботою по загиблих воїнах.  

DSC_1714 DSC_1733

Після урочистостей в актовій залі всі присутні перемістились на вулицю, де і відбулося відкриття меморіальної дошки. Молебен провів настоятель храму Ікони Божої Матері Цілительниці протоієрей Михайло Самокаєв. Було покладено квіти представниками влади, волонтерами, воїнами, студентами та педагогічним колективом вузу.

DSC_1755

DSC_1752++++